26 septembre 2018

Het merk Alfa Romeo geënsceneerd in een exclusieve video voor de deelname aan de Zoute Grand Prix 2018

 • De SUV Stelvio van Alfa Romeo geënsceneerd in een exclusieve video die het automobieluniversum linkt aan de modewereld.
 • De video werd opgenomen in het prestigieuze Maison Degand in Brussel.
 • Elegant en sportief automobieldesign gelinkt aan de passie van haut de gamme herenmode.
 • Een exclusieve sessie wordt aangeboden aan een bezoeker van het Paviljoen Alfa Romeo naar aanleiding van de Zoute Grand Prix om te kunnen genieten van de diensten van de nieuwe barbershop «Bayer&Bayer» van Maison Degand.
 • Sportieve elegantie en topprestaties karakteriseren het merk Alfa Romeo. Al deze kenmerken tekenen opnieuw present met de deelname van de Italiaanse constructeur aan de Zoute Grand Prix 2018, van 4 tot 7 oktober. Alfa Romeo beschikt over een Paviljoen op de Zeedijk in Knokke, een niet te missen prestigieus event waar het merk reeds aanwezig was vanaf de eerste editie.

  Alfa Romeo stelt deze nieuwe video voor en ensceneert de SUV Stelvio in een uiterst elegant universum, linkt daarbij automobieldesign aan het exclusieve universum van haut de gamme herenmode. Deze video is een product gerealiseerd door de Belgische firma LWS Productions, die de eerste SUV van het merk, het model Stelvio in scène zet in het hartje van Maison Degand, de bekende mannelijke kledingspecialist die zich op de Louizalaan in Brussel bevindt.

  Pierre Degand, de oprichter van dit prestigieus huis, en mannelijk model en ondernemer Jean-Baptiste Fabbricatore, illustreren op een perfecte manier de link die bestaat tussen geraffineerde automobielen en mode van hoog niveau. Als topkenner van de mooiste stoffen, geeft Pierre Degand advies aan  Jean-Baptiste Fabbricatore - in deze video afgebeeld als gepassioneerd liefhebber van prestigieuze automobielen - vooraleer hij de baan opgaat richting Zoute Grand Prix.

   

  Deze nieuwe exclusieve video werd gedraaid in het kader van het magnifieke Brusselse herenhuis waar Maison Degand gevestigd is. Dit gebouw werd volledig gerenoveerd in de loop van de laatste maanden. Bovenop de traditionele en de op maat- diensten die dit huis levert aan zijn cliënteel, is er thans ook een « Barbershop » gevestigd, die het uitgebreid dienstenpakket van een huis met standing volledig maakt.

  Alfa Romeo zal aan één van de bezoekers aan het Paviljoen op zondag 7 oktober in Knokke een verzorgingspakket aanbieden.

   

  Brussel, 26 september 2018

   

  Paviljoen Alfa Romeo (Zeedijk, 71 in Knokke), Maison Degand (Louizalaan 415 in Brussel)

  dernières vidéos

  recherche avancée

  Recherche...

  De
  Pour
  Recherche

  Images


  Download