31 janvier 2019

Dubbele overwinning voor Alfa Romeo dankzij de lezers van het magazine Auto, Motor und Sport.

 • De lezers van het Duitse magazine en zijn 17 internationale partners hebben de Alfa Romeo Stelvio en de Alfa Romeo Giulia verkozen als « Best Car » in hun respectieve categorieën.
 • Het gaat om de derde overwinning op rij voor de Alfa Romeo Giulia.
 • De Alfa Romeo Stelvio en Giulia halen de één na de andere trofee binnen die ze aan hun  indrukwekkend palmares toevoegen. In de wedstrijd van « Best Cars » die elk jaar georganiseerd wordt door het Duitse autoblad Auto, Motor und Sport, behalen de Alfa Romeo SUV en berline een dubbele overwinning. In deze wedstrijd - die het totaal aantal stemmen omvat van de lezers van 17 internationale edities van het magazine werd de Alfa Romeo Giulia verkozen tot « Best Car » in zijn segment, de Quadrifoglio-versie figureert eveneens bij de 31 kandidaten. De Stelvio, in de categorie « Large SUV/Off-roader », wist de prijs binnen te halen en liet zijn 56 concurrenten, van Duitse en internationale makelij, achter zich.

  « Het gaat om de derde opéénvolgende overwinning voor de Alfa Romeo Giulia, en bevestigt hiermee nogmaals zijn internationale populariteit. Wij zijn eveneens fier met het behaalde succes van de Stelvio, rekening houdend met het niveau van de deelnemende concurrenten », verklaart Rebecca Reinermann, Directeur Marketing Alfa Romeo en Jeep, op de ceremonie van de prijsuitreiking die doorging in Stuttgart.

   

  Brussel,  31 januari 2019

   

  dernières vidéos

  recherche avancée

  Recherche...

  De
  Pour
  Recherche

  Images


  Download