11 septembre 2018

Alfa Romeo Sauber F1 Update: Proficiat Charles Leclerc, welkom Kimi Raïkkonen

Het Team Alfa Romeo Sauber F1 feliciteert Charles Leclerc voor zijn ongelofelijke promotie

Het Team Alfa Romeo Sauber F1 feliciteert Charles Leclerc met zijn ongelofelijke promotie als piloot van de Scuderia Ferrari voor het seizoen 2019 et wenst hem dan ook alle succes toe. Tijdens zijn eerste seizoen binnen de F1 gaf de Monegask van amper 20 jaar alles wat hij kon aan het Zwitsers team. En we gaan nog door tot het einde van dit seizoen.

Frédéric Vasseur, CEO van Sauber Motorsport en het Team Principal van Alfa Romeo Sauber F1, geeft commentaar : « Het was een immens genoegen voor ons Charles Leclerc te begeleiden in zijn eerste F1-jaar. Sinds hij het team vervoegde, gaf hij blijk van een ongelofelijke motivatie, wij hebben onszelf steeds de uitdaging gezet het team te verbeteren en we zullen deze trend verder zetten tot eind dit jaar om de beste resultaten te behalen? Wij kennen het talent van Charles zeer goed en zijn overtuigd dat hij een schitterende toekomst tegemoet gaat. Wij zullen zijn carrière nauw op de voet volgen en wensen hem het allerbeste. »

 

Brussel, 11 september 2018

 

Kimi Raïkkonen vervoegt het team Alfa Romeo Sauber F1

De renstal Alfa Romeo Sauber F1 kondigt de komst aan van Kimi Raïkkonen in het team van 2019. De Wereldkampioen Formule 1 2007, afkomstig van Espoo in Finland, heeft zonet getekend voor twee seizoenen.

Gedurende zijn carrière wist Kimi Raïkkonen 20 Grand Prix op zijn naam te zetten en behaalde meer dan 100 podia, en werd alzo één van de meest succesvolle piloten in de automobielsport. De renstal Alfa Romeo Sauber F1 is blij met de komst van de Finse piloot en verheugd zich om allen samen zich te scharen, met de ambitie ambitieuze resultaten binnen te halen.

Frédéric Vasseur, CEO van Sauber Motorsport en van het Team Principal Alfa Romeo Sauber F1, geeft commentaar : « Een overeenkomst sluiten met Kimi Raïkkonen is voor ons een belangrijke stap voor de toekomst en stelt ons in staat succeste boeken. Het talent van Kimi en zijn ervaring binnen de F1 zullen vast en zeker bijdragen voor wat betreft de ontwikkeling van de wagen, maar eveneens de vooruitgang versnellen en de ontwikkeling van het team in het algemeen. We starten in elk geval het seizoen 2019 met een solide basis en met een sterke vastberadenheid ons mannetje te staan. »

 

Brussel, 11 september 2018

 

dernières vidéos

recherche avancée

Recherche...

De
Pour
Recherche

Images


Download